Home
Menu
Zoeken Annuleren

Tussenschoolse opvang

Overblijven is leuk!

Tijdens de TSO kan je energie opdoen en je eigen invulling geven aan sport, creatief of ontspanning (binnen en/of buiten). De TSO vindt plaats in de vrije tijd van de kinderen en daarom vinden wij het belangrijk dat ze zich hierbij kunnen ontspannen en de gelegenheid krijgen zich weer op te laden voor de middag. Naast voldoende tijd om gezamenlijk te eten, bieden onze TSO medewerkers natuurlijk ook leuke activiteiten en spelmateriaal aan. Er wordt gedanst, gebouwd, geknutseld en nog veel meer. Ook is er tijd om te ontspannen of lekker buiten te spelen. 

De kinderen nemen hun eigen lunchpakket mee, en eten gezellig met hun klasgenootjes. 

U kunt de inschrijving regelen via de website, u ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin het contract en een ondertekenverzoek. Na het tekenen krijgt u automatisch een link met de inloggegevens voor ons ouderportaal. 

Er zijn 2 verschillende opvangcontracten waar u uit kunt kiezen. 
Structurele plaatsing (€ 2,50 per dag)Gedurende alle schoolweken verwachten we uw kind op de vastgelegde opvangdagen. De opvangdagen kunnen worden geruild en er is een opzegtermijn van een maand. De opvangdagen worden altijd in rekening gebracht, ook wanneer uw kind niet aanwezig is op onze tussenschoolseopvang.  

Incidentele plaatsing (FLEX) (€ 3,15 per dag)Via de Konnect OuderApp kunt u zelf van te voren de gewenste opvangdagen in het systeem invoeren. Wanneer u een dag aangevraagd heeft en hier toch geen gebruik van wilt maken dient u deze dag tijdig te annuleren, op deze manier wordt deze aanvraag niet in rekening gebracht. 

Wij hanteren de kalender van school. Wanneer school gesloten is, is er ook geen TSO en wordt er ook niks in rekening gebracht. 
Dit geld ook voor de sluitingsdagen en studiedagen. 

Als een kind een keer onverwacht niet kan komen, bijvoorbeeld bij ziekte, dan is het heel belangrijk dat dit via de Konnect Ouderapp wordt gemeld. Dan hoeven we ons niet ongerust te maken.  

Wanneer u wijzigingen wilt doorgeven of vragen heeft over het contract kunt u een mailtje sturen naar tussenschoolseopvang@solambacht.nl. Wij maken gebruik van 1 maandopzeg termijn. Ook voor vragen over de facturen kunt u naar dit mailadres mailen. 

Wij maken gebruik van het ouderportaal van Konnect. Dit is niet alleen via internet op de computer beschikbaar, maar er is ook een handige app voor smartphone of tablet. Deze Konnect OuderApp is beschikbaar voor de besturingssystemen IOS en Android en kunt u downloaden in de desbetreffende appstores. U zoekt in de appstore op de naam "Konnect OuderApp". U herkent de app aan het volgende beeldmerk   Afbeeldingsresultaat voor konnect ouderapp
Wanneer de inschrijving vanuit de website is doorgevoerd krijgt u een bevestigingsmail vanuit Konnect waarin de inloggegevens staan vermeld ten behoeve van uw persoonlijke account voor het ouderportaal.  Wilt u erop letten dat deze mail wellicht terecht kan komen in de ongewenste mail/spam map? 

Wanneer u deze app ook heeft voor de BSO kunt u deze koppelen met de TSO. Hieronder leggen wij uit hoe.  
Stap 1: Klik in de ouderapp op “overig”.
Stap 2: Vul bij accounts wijzigen / beheren de volgende informatie in;-Domeinnaam: Tsosophia.ouderportaal.nl-Gebruikersnaam (Dit is het email adres dat u gebruikt heeft bij de inschrijving van uw kind)-Wachtwoord.
Stap 3: Het account is toegevoegd, u kunt nu binnen de app wisselen van BSO naar TSO 

Ruilen, afmelden, en extra aanvragen kunnen alleen in de app geregeld worden. 

Wij vragen u het contact met ons zoveel mogelijk via de mail te houden omdat wij vaak met veel kinderen om ons heen werken, en zijn dan soms niet in de gelegenheid om uw telefoontje te beantwoorden. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.Voor urgente zaken zijn wij te bereiken per telefoon. Telefoonnummer: 06 42 36 65 69. 

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers voor de TSO.
Wilt u ons ondersteunen als overblijfkracht? Neem contact op met de overblijfcoördinator Debora voor meer informatie. D.heijes@solambacht.nl

Relevante links:

Aanmeldformulier
Konnect Ouderapp

 

© SOL Ambacht 2018 | Disclaimer