Home
Menu
Zoeken Annuleren

Kinderen praten met de burgemeester

De afgelopen twee weken hebben twee kinderen uit elke groep zeven nagedacht over de toekomst van Hendrik-Ido-Ambacht. De gemeente zelf wou ook dat iedereen ging nadenken over wat andere onderwerpen. Vorige week was de eindpresentatie.

Aan het begin van de middag werd je opgehaald met een bus. Voor je in mocht stappen werd er een rode loper uitgerold. In de bus was het heel gezellig. Overal hingen vlaggetjes en onze een-middag-butler James deelde snoepjes uit.
Eenmaal aangekomen op het gemeentehuis werd de rode loper weer uitgerold en mochten we een handje schudden met de burgemeester. Binnen in de raadszaal was het ook heel feestelijk, overal hingen ballonnen in de kleuren van Ambacht (groen, blauw, wit) en je mocht plaatsnemen op de banken waar de wethouders normaal zaten. 
Er waren drie wethouders aanwezig en al snel begon de burgemeester te praten. Bij elk onderwerp waar we de afgelopen twee keer over nagedacht hadden werden kinderen naar voren geroepen. Ik werd bijvoorbeeld naar voren geroepen bij de onderwerpen duurzaamheid en eenzaamheid bij ouderen.
Na afloop kreeg je een rugzak met een bidon, schriftje, potlood en gum erin. Je kreeg ook een prachtig versierd cakeje en een glaasje limonade. We reden weer terug met de bus.
Kortom: Het was een SUPER geslaagde dag!!!

Amber

 

 

Media
  • abc
© SOL Ambacht 2018 | Disclaimer