Home
Menu
Zoeken Annuleren

Afscheid groepen 8

Na vele jaren lief en leed te hebben gedeeld op SOL Admiraal / SOL Krommeweg was het dan eindelijk zover voor de kinderen van de groepen acht. De laatste weken voordat zij de stap maken richting voortgezet onderwijs. Jammer genoeg kon het afsluitende kamp niet doorgaan, maar de musical wel. En wat hebben de kinderen geoefend voor deze musical. Sommige kinderen ontpopten zich als ware podiumbeesten. En hoewel het in aangepaste vorm werd gedaan, hebben alle ouders enorm genoten van de musical. Een groot compliment ook voor de juffen en meesters die deze musical hebben geschreven (meester Roald) en hebben ingestudeerd. Dat is altijd een heel karwei.

De kinderen namen met deze musical afscheid van SOL Admiraal/SOL Krommeweg, maar lieten nog wel iets achter. Namens groep 8B kreeg meester Erik een mooie kist waar hij voortaan de gevonden voorwerpen in kan opbergen. Ook hadden “de sterren van 8B” een speciale tegel laten maken voor op het schoolplein. De vader van Demi heeft hem inmiddels vakkundig geplaatst.

De kinderen van groep 8C hadden ook een verrassing voor de juffen Aletta en Linda. Hoffotograaf Cees van Meerten had alle kinderen op de foto gezet en een mooie collage gemaakt. Deze lijst krijgt natuurlijk een ereplekje op The Wall of Fame van SOL Admiraal.

Ook de ouders van groep 8A hadden een verrassing. Juf Anouk kreeg een heel mooie houten bank overhandigd. Alle kinderen hadden hun nam hierop gezet. Een prachtige herinnering.

Media
  • 20200710_155219
  • 20200710_155328
  • CVM20200713-1412
  • IMG-20200713-WA0001
© SOL Ambacht 2018 | Disclaimer